Nadenken over communicatie

VISUEEL VERSLAG

Een visueel verslag zegt zoveel meer dan een gortdroge opsomming van alle agendapunten.
Het is niet alleen fijn om na de sessie te zien wat er allemaal is besproken, ook tijdens de sessie zie je de tekening groeien en ontstaat er dialoog. Je ziet wat er al gezegd is en je bouwt je gesprek veel logischer op.

En wat dan achteraf? Hang het visueel verslag op een zichtbare plaats en ook de afwezigen zien wat er besproken is. Het visueel verslag nodigt uit om samen verder te bouwen aan je traject.

VERANDER MET BEELDEN

Je wilt met je bedrijf of organisatie een proces van verandering inzetten? Hoe pak je dit aan? Kortom, hoe zorg je ervoor dat iedereen het proces ziet, begrijpt en betrokken is?

Via graphic recording, visuele storytelling en visuele trajectondersteuning faciliteer ik jullie proces. Dit maakt het zichtbaar en bevattelijk. Sta versteld van de mogelijkheden die dit kan bieden voor je organisatie!

Ga je liever zelf aan de slag maar heb je een duwtje in de rug nodig? Organiseer een vorming of workshops op maat. Iedere werknemer gaat naar huis met een rugzakje vol inspiratie en nieuwe ideeën waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je het gevoel dat we een goed team zouden vormen voor één van je projecten?
Neem contact op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!