Vormingen

Iedereen kan tekenen. Kijk maar naar de fantastische tekeningen die onze kinderen maken!
Alleen zijn veel mensen doorheen de jaren het geloof in hun tekentalent verloren en dat is jammer. Ik geloof dat iedereen een duidelijker, gestructureerder verhaal kan vertellen met behulp van tekeningen.

Tijdens de vorming krijgen de deelnemers heel wat tips en trucjes mee om een duidelijke, krachtige tekening te maken.
Daarnaast krijgen ze heel wat bouwstenen mee om een sterke tekening te maken.

Het belangrijkste is natuurlijk wat je daarna met de tekeningen kan doen. Aan de hand van heel wat praktische oefeningen leren we hoe je visualisatie kan inzetten op professioneel vlak, tijdens meetings, coachingsgesprekken, participatietrajecten,…

VERANDER MET BEELDEN

Je wilt met je bedrijf of organisatie een proces van verandering inzetten? Hoe pak je dit aan? Kortom, hoe zorg je ervoor dat iedereen het proces ziet, begrijpt en betrokken is?

Via graphic recording, visuele storytelling en visuele trajectondersteuning faciliteer ik jullie proces. Dit maakt het zichtbaar en bevattelijk. Sta versteld van de mogelijkheden die dit kan bieden voor je organisatie!

Ga je liever zelf aan de slag maar heb je een duwtje in de rug nodig? Organiseer een vorming of workshops op maat. Iedere werknemer gaat naar huis met een rugzakje vol inspiratie en nieuwe ideeën waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je het gevoel dat we een goed team zouden vormen voor één van je projecten?
Neem contact op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!