Vrijetijdsmarkt

Tekst ondersteunen met beeld

De vrijwilligersmarkt voor Brusselse vrijwilligers is een heel kleurrijk gegeven. Het doel is om nieuwkomers en anderstaligen kennis te laten maken met vrijwilligersorganisaties. Dankzij het vrijwilligerswerk kunnen ze hun lessen Nederlands in de praktijk toepassen.

Maar hoe maak je een begrijpbare brochure in het Nederlands terwijl je niet weet of elke lezer de taal voldoende spreekt?

We maakten een publicatie waarbij de visualisaties de abstracte concepten ondersteunen. Dankzij de visualisaties die zowel in de brochure als op de vrijwilligersmarkt worden gebruikt ontdekken de deelnemers de werking van heel wat Brusselse organisaties.

VERANDER MET BEELDEN

Je wilt met je bedrijf of organisatie een proces van verandering inzetten? Hoe pak je dit aan? Kortom, hoe zorg je ervoor dat iedereen het proces ziet, begrijpt en betrokken is?

Via graphic recording, visuele storytelling en visuele trajectondersteuning faciliteer ik jullie proces. Dit maakt het zichtbaar en bevattelijk. Sta versteld van de mogelijkheden die dit kan bieden voor je organisatie!

Ga je liever zelf aan de slag maar heb je een duwtje in de rug nodig? Organiseer een vorming of workshops op maat. Iedere werknemer gaat naar huis met een rugzakje vol inspiratie en nieuwe ideeën waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je het gevoel dat we een goed team zouden vormen voor één van je projecten?
Neem contact op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!