Werken met klanten, niet voor klanten.

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.

Nieuwe organisatiestructuren ontstaan binnen bedrijven en diensten. Er wordt volop ingezet op zelfsturende teams, het organiseren van participatietrajecten en denkdagen. Complexe trajecten die visuele ondersteuning vereisen.

Ik lever kwalitatieve, inhoudelijk sterke tekeningen die je onderzoek, jaarverslag, trajecten,… in beeld brengt of tekeningen die je teksten visueel ondersteunt. 

De tekeningen krijgen een plaats in het traject die je al loopt. De visualisaties gebruiken we om te tonen wat er allemaal is gebeurd, waar je staat in een traject of welke stappen je nog allemaal wilt nemen.

Dankzij de visualisaties daag je je werknemers, bewoners, betrokkenen uit om te spreken over wat ze zien. Ze ontdekken het grotere plaatje en zien waar hun stem een plaats krijgt.

Diensten

Ik werk vanuit een artistieke achtergrond en een jarenlange ervaring in het onderwijs, de socio-culturele sector, de institutionele sector, de social profit sector,…

Met deze bril ga ik trajecten aan met organisaties om hun interne en externe communicatie te begeleiden en te versterken.

Vormingen

Iedereen kan tekenen. Kijk maar naar de fantastische tekeningen die onze kinderen maken!
Alleen zijn veel mensen doorheen de jaren het geloof in hun tekentalent verloren en dat is jammer. Ik geloof dat iedereen een duidelijker, gestructureerder verhaal kan vertellen met behulp van tekeningen.

Tijdens de vorming krijgen de deelnemers heel wat tips en trucjes mee om een duidelijke, krachtige tekening te maken.
Daarnaast krijgen ze heel wat bouwstenen mee om een sterke tekening te maken.

Het belangrijkste is natuurlijk wat je daarna met de tekeningen kan doen. Aan de hand van heel wat praktische oefeningen leren we hoe je visualisatie kan inzetten op professioneel vlak, tijdens meetings, coachingsgesprekken, participatietrajecten,…

Vormingen
'live' tekenen
van boodschap naar verhaal
Illustratie

Aanpak

Samen gaan we op zoek naar wat je als bedrijf of organisatie echt nodig hebt. Welke vorm de visualisatie aanneemt hangt of van je doel en van het soort traject die je voor ogen hebt.

Is het de uitdaging om een probleem of doel te verhelderen of wil je een nieuw product voorstellen?
Wil je je werknemers of collega’s meenemen in een spannend hervorming van je werking?
Iedere uitdaging heeft zijn eigen aanpak!

Heb je het gevoel dat we een goed team zouden vormen voor een van je projecten?
Aarzel niet om me te contacteren.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!